top of page

Portes obertes per a la T. 23/24

Com cada any, obrim les portes del poliesportiu per convidar-vos a provar què és ser masbol. Per venir a provar és imprescindible omplir el formulari.

Quan?

Del 29 de maig al 16 de juny, a continuació us adjuntem el calendari dels dies disponibles tenint en compte els nostres dies d'entrenament –dilluns, dimecres i divendres– i els festius que hi ha pel mig.

CALENDARI GRAN BO_Mesa de trabajo 1.png

Els horaris són els dels entrenaments regulars d'aquesta temporada:

Ancla 1

Com?

Fàcil, ens heu d'omplir un formulari amb les vostres dades i, sobretot, dir-nos quin (o quins) dies vindreu. D'aquesta manera us podrem garantir una atenció personalitzada i evitem aglomeracions. Volem que tothom se senti a gust durant les proves.

 

El fet d'assistir a les proves és un servei que us oferim totalment gratuït i sense cap mena de compromís. Pot ser que no us agradi, la criatura no se senti còmode, prefereixi fer futbol, anglès o petanca... no hi ha cap problema. Ens comuniqueu que finalment no us apunteu i ja està.

On?

Tots els entrenaments durant el mes de prova es faran al Poliesportiu Municipal del Masnou (c/ Ciutat de Sant Sebastià, 14. El Masnou)

Ja he provat i ara què?

Com ja hem dit, si és que no, preguem que ens ho comuniqueu. Destruim el pdf de prova i ja està. I si és que sí, formalitzem la inscripció.

 

Per formalitzar la inscripció, necessitarem que ens ompliu un altre pdf en el que haureu d'incloure:

  • DNI i CatSalut de la criatura (si és massa petita per tenir DNI, amb el CatSalut fem)

  • Dades bancaries per poder passar els rebuts

* No hi ha quota de matricula.

bottom of page