top of page
  • Foto del escritorSummerBall

SB 21 | Dia 1. Comença el SummerBall!

Hola!! Doncs sí, semblava molt lluny i que no arribaria mai, sobretot quan l'any passat us vam haver de dir que per raons sanitàries l'havíem d'anul·lar. Però ja estem aquí!


Tot va començar ahir, amb els tests d'antígens. Hem de dir que de tots els que hem fet (73 jugadors i 13 monitors) tots, absolutament tots han sortit negatius!La Noemí Condeminas, la nostra enfermera de capçalera, realitzant-li un test d'antígens al Pol Hinojosa, un dels monitors del campus (i el seu fill)

El dia ha començat molt aviat, sobretot pels monitors! Hem carregat tot el material pel campus i hem agafat carretera per estar els primers a la casa de colònies El Vilà, on ja esperàvem als nostres jugadors!Els monitors hem hagut d'agafar forces per tot el que venia :)

I, llavor sí, han arribat els protagonistes de tota la història i sense els quals no tindria sentit el SummerBall. A partir de les 11:15h han començat ha arribar els jugadors i jugadores del SummerBall 2021.
Maletes a un costat i nens/es per l'altre, tocava que l'Oscar els expliqués les normes de la casa de colònies.La primera foto de la família SummerBall 2021 (a traició, us en donarem una de millor!)

Normes sabudes i apreses, ens hem posat en marxa. Ens hem divit en grups i hem començat a fer el que més ens agrada: el bàsquet!


Els Grups i els Entrenadors.


Els Pre-minis, capitanejats per en Pol Hinojosa i en Guifré Ramos.


Pol Hinojosa (esquerra) i Guifré Ramos (dreta)

Els Minis, entrenats pel David Castro i l'Isma Flores.

David Castro (el que aguanta) i Isma Flores (aguantat)

L'infantil femení amb la Laura Gironès i l'Ayoub Driouich


Laura Gironès i... l'Ayoub és molt responsable i vindrà demà quan acabi l'examen que tenia pendent

L'infantil masculí amb en Martí Roig i en Marc Garrido

En Martí Roig (esquerra) i en Marc Garrido (dreta)

El Cadet, grup 1, amb la Nora Vila i en Moha Driouich

Per despistats... Nora Vila (esquerra) i Moha Driouich (dreta) :)

I, per útlim, Cadet, grup 2, amb en Manu Figueroa i en Pol Serra.

Manu Figueroa (esquerra) i Pol Serra (dreta)

i hem entrenat...


i jugat..

Volen mullar a la Nora, no sé si amb aquesta calor és un càstig o un regal

i a preparar-nos per remullar-nos a la piscina abans de dinar, que ens ho mereixíem!
I a dinar. El menú d'avui ha estat: arròs amb blat de moro, tonyina i olives. Varetes de peix arrebossat i amanida i de postre un plàtan! Boníssim!Després de dinar una mica de descans per baixar avall, els grans amb els mòbils durant una horeta i els incansables jugant a bàsquet.Fotografia mentre esperàvem el dinar. Els més petits miraven com alguns dels monitors jugaven a bàsquet


Activitats de lleure

En aquestes activitats el que es pretén és que no es creiïn bombolles per edats o grups d'amics habituals i que tots socialitzin amb tots.


Avui han jugat a diversos jocs per conèixe'ns més com l'ets tu, el pistoler, el llençol, etc.
El ninja ens ha donat grans moments!

Hem jugat a ets tu? En un paper havíen d'escriure característiques destacables d'ells mateixos i una altra persona havia d'endevinar de quina persona del grup es tractava.


Al pistoler, que un nen del grup assenyalava a un altre i havia de presentar-se. O el llençol en el qual el grup es dividia en dos i al mig es posava un llençol estès verticalment, de manera que no es podien veure. Un nen de cada banda s'axecava i havía de dir el més ràpid possible el nom del que tenia al davant.


Berenar un entrepà i suc o colacao i a entrenar!A l'instagram teniu un parell de declaracions de com s'ho estan passant i en Manu Figueroa i en Guillem Clemente ens expliquen de manera clara i concisa, què estàven treballant aquesta tarda.


Després de remullar-nos a la piscina, anem a sopar!


Fins demà :)


Carla

320 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page