top of page
  • emb371

SB 23| DIA 7. ÚLTIM DIA

Com pot haver passat tan de pressa una setmana? Sembla mentida que fa ja set dies que vam començar aquesta aventura, i mare meva quina aventura.


Ahir a la nit, després de sopar una hamburguesa amb patates i un iogurt, vam anar a les habitacions a posar-nos guapos i guapes. S'ha de dir que dutxats, pentinats i arreglats fèiem molta patxoca. Vam baixar cap a la zona de la carpa, i vam estar ballant fins que el cos no ens aguantava i vam tancar la nit a ritme dels clàssics de l'edició del Summerball2k23.


Avui hem començat el dia una mica diferent, perquè entre la festassa d'ahir i el cansament acumulat d'aquests dies hem arribat justets a esmorzar. Però no us preocupeu, hem trobat un altre moment per fer l'última sessió d'aeròbic musical.


Després d'esmorzar s'han jugat les semifinals i finals del Gàbiaball, i hem tingut una estona per dutxar-se i fer les motxilles. Un cop tots a baix hem repartit les samarretes d'aquest any. Ja tots amb l'uniforme hem tingut l'última sessió d'aeròbic musical. Ho hem donat TOT!


Tot seguit, el Moha ens ha cridat a tots a la carpa per un moment molt especial. Aquest any teníem entre nosaltres a dos jugadors molt especials. Parlo de la Paula Carretero i d'en GuillermoUviedo, dos jugadors que han estat venint la Summerball més anys que ningú, i en aquesta edició tancaven aquesta etapa No us enganyarem, ha caigut més d'una llagrimeta. Des del grup de monitors, volíem agrair-los l'actitud i l'energia que han aportat a cada una d'elles, i avui els hem convidat a ser premonitors de la següent edició.

Ara si, ja no ens quedava més a fer que 5398393201 fotos per recordar aquesta setmana. Fotos per equips, per grups de lleure, foto grupal, foto amb companys d'habitació, amb monitors, amb les noves amistats fetes aquesta setmana... i quan ja no n'ha quedat una més per fer, hem donat per tancada l'edició del SUMMERBALL2K23!


L'equip de monitors volem donar-vos les gràcies per deixar-nos compartir aquesta setmana amb els vostres fills. Jugar a bàsquet amb ells, compartir piscina, àpats i moments és tot un luxe.


De part de tots els entrenadors, gràcies per fer-ho possible i llarga, molt llarga vida al SummerBall, ens veiem l'any que ve!


105 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Col·laboradors

SERVIFRUIT1.jpg

Col·laboradors
oficials

fundacio ricky rubio.jpg
megàfon.png

Anuncia't

Projectes

Captura de pantalla 2022-11-21 192746.jpg
bottom of page