top of page
  • Foto del escritorEl Masnou Basquetbol

Carta de comiat de Raul Laita

Actualizado: 12 jul 2018

L'entrenador del Sènior A, les dues últimes temporades, abandona el club per entrenar a l'equip de Lliga EBA del CB Martorell.



#GràciesRaul

Aquesta és la carta que l'entrenador ha volgut compartir amb vosaltres:


Hola FAMÍLIA,


Agrairia que no us prengueu aquest escrit com un adéu per sempre, sinó com un ‘fins aviat’.


Com ens va dir el meu bon AMIC i president d’aquest ENORME club: “No tinc paraules....”

No tinc paraules.... Per agrair el que aquest CLUB m’ha donat al llarg de tants anys i en diferents etapes. Més enllà del tema esportiu, que com bé sabeu és variable, he tingut la sort de conèixer AMICS que m’enduré per sempre; i no és un tòpic, ells saben bé del que parlo.


No tinc paraules.... Per expressar com ens hem sentit els jugadors i staff del primer equip del club. Hem aconseguit el que era impensable a l’inici de temporada, però creieu-me que sense tot el suport que ens heu donat des del club no hauria estat possible. Sou de 10. Especial menció pels components de la grada jove: GRÀCIES! I mil gràcies ALBERT, per posar-ho tan fàcil. Confiança plena amb tu!


No tinc paraules... per descriure l’emoció que em fa veure entrenadors del club que quan vaig arribar formaven part de les categories de formació com a jugadors, i que ara el club sense vosaltres no tindria sentit. No perdeu el nord i penseu en i pel CLUB, això us ajudarà a ser millors.


I per tantes coses més que m’heu fet sentir tots i cada un dels membres d’aquest club... NO TINC PARAULES!!


Agrair especialment la primera junta que va confiar amb mi fa uns quants (bastants) anys... i a l’actual que ens ha donat suport fins al final.


I GRÀCIES PEPO! Per TOT! Sense tu tot això no hauria estat possible... Saps que t’estaré eternament agraït! Tens un amic per sempre.


I després de tot això que sapigueu TOTS que ens seguirem veient sovint, no us desfareu de mi tan fàcilment!


SOMMASBOL!!


Raul Laita i López

Entrenador del Sènior A durant les temporades 16/17 i 17/18



Des del club només podem desitjar-la tota la sort del món, estarem molt atents a tots els seus triomfs, que estem convençuts que en seran molts. I sap, però li recordem, que sempre tindrà les portes obertes del que ja és i sempre serà casa seva. Gràcies per tot i molta sort, AMIC!


160 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page