top of page
  • Foto del escritorSummerBall

SB 21 | Dia 2. Visitem l'estany de Banyoles

Hola!! Com esteu? Nosaltres molt bé, amb molta calor i molt de bàsquet, sort que hi ha piscina i moments per descansar.


Final Dia 1. Atrapa la bandera i a dormir.


Ahir va ser un dia intens, començo a sospitar que aqui els dies duren el doble, però encara no en tinc cap prova, doneu-me temps :)


Ahir vam sopar mongeta tendra amb patata, butifarra amb amanida i un iogurt natural. Evidentment els nens i nenes amb intol·leràncies i al·lèrgies se'ls dona sempre alguna cosa adaptada a ella. Ahir no ho vaig mencionar, però no em sé el menú de tothom!


Després de sopar vam jugar a atrapar la bandera. Per si no sabeu com es juga us en faig cinc cèntims. En el nostre cas hi havien tres grups (grups 1 i 2 de lleure, 3 i 4 i, per últim, 5 i 6). Recordeu que els jugadors es divideixen en dos tipus de grup: els d'entrenaments (que ahir us vaig presentar monitors per cada un) i els de lleure, en ells estan barrejats. Aqui som un grup, un sol equip, que conviu durant una setmana a Banyoles, per tant, fem pinya.


Doncs el que us deia, hi havien tres grups i cadascun d'ells tenien dues banderes, dos trossos de roba, que amagaven a la seva base. Cada grup una base diferent, allunyades entre sí. Qui guanyava? No és gaire complicat de saber, el que aconseguia robar les dues banderes del seu rival.A algú l'han enxampat!

Vam fer tres partides, les dues primeres les va guanyar el grup 1 i 2, i la última el grup 5 i 6. La dues victòries dels primers va ser impugnada sota l'acusació de fer "perrito guardián", és a dir, que gent de l'equip es queda vigilant la base i, clar, així és complicat robar-la. Finalment, van ser proclamats guanyadors després de guanyar dues partides de tres i va sonar el mític 'We are the Champions' de Queen.


Després de jugar, pijama, rentar-se les dents, i a dormir!Dia 2. Visitem l'estany de Banyoles


Avui el cansament ja es notava més, afegit a la calor de la nit. Però hem començat amb energia amb un bon esmorzar que ens prepara la Geni i l'Oscar, equipàs! Pa amb tomàquet, mortadel·la, formatge, magdalenes, cereals, llet (tant de vaca com d'avena) i cafè pels monitors (falta ens feia, ho hem de confessar).


Abans d'esmorzar, però, en Pol Serra, el nostre estimat director (és qui em paga, enteneu les floretes i més després d'ensenyar-vos com canta...), ha donat el bon dia, que consisteix en fer un balanç del dia anterior i explicar el pla del dia.El Bon dia


Després d'esmorzar tocava entrenament i piscina. Primer suar i després fer el besuc a l'aigua per relaxar-se.A les stories d'instagram teniu l'explicació coral del que han treballat les noies de l'Infantil femení.I cap a dinar que ja hi havia gana! Avui ens han preparat espaguetis a la carbonera i truita de patates amb amanida i de postre pera. I sense temps per res més marxem d'excursió (una excursió petita).


L'anada cap a l'estany de Banyoles.I la visita a l'estany de Banyoles!Després d'aquesta visita a l'estany de Banyoles per gaudir de l'entorn i la natura, tornem al bàsquet. Competicions 1 contra 1.
I després d'un dia llarg (ja us dic que la meva teoria és que en terres gironines els dies duren més), anem a sopar!


Ja ho sabeu, l'activitat de nit sortirà a l'article de demà!


Bon profit i bona nit, ens llegim demà!


Carla, la càmera (així és com en coneixen els nens)

244 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page