top of page
  • Foto del escritorSummerBall

SB 21 | Dia 3. Gimcana esportiva!

Hola!!! Ja torno a ser aquí, els dies passen ràpid, ja us ho deia. Com sempre, primer acabo el dia d'ahir i començo amb el d'avui.


Final Dia 2. Cluedo.


Primer dia complet al campus. Després de l'estona lliure per estar a la piscina, dutxar-se o encertar els últims bàsquets de la jornada, vam anar a sopar. Ahir ens van preparar una deliciosa crema de carbassa, patata i ceba, i de segon cuixetes de pollastre al curry amb amanida. De postre, flam. Nyam! Hi havia gana i cansament...

Tots reunits a la carpa amb la panxa plena, va començar l'activitat de nit. Tocava endevinar l'assassí al cluedo. Qui era l'assassí, amb quin material ho havia fet i on havia relitzat el crim.


Cada grup, recordem que de lleure en són sis, havia d'anar monitor per monitor en busca de pistes per poder tatxar de la seva llarga llista de noms, materials i llocs. Cada monitor els feia fer una prova diferent. Hi va haver proves de tots colors, des que tots corressin al voltant de les pistes cantant 'buenos días mi sargento', fins a declar-se al Moha (ho teniu a les stories), fer canvis de pilota sense fallar, etc. Tot un espectacle!


La pluja ens va sorprendre a mitja hora d'acabar l'activitat. Gràcies a tots els que vau participar a l'enquesta d'Instagram. El 42% va votar que sí que plouria i el 58% que no. Al final van guanyar els pessimistes (o realistes tal com estava el cel i el ventet fresc que anunciava pluja). No ens vam mullar gaire, tot ho hem de dir. Al final, després de diverses proves areserats de la pluja, hi va haver un empat tècnic entre el grup 4 i el grup 6.


La segona opció guanyadora del grup 6 va ser la que els va donar la victòria. Una victòria que va ser impugnada per la resta de grups al crit de 'tongo, tongo'. Una de dos, o són tots uns trampososo o aquí ningú sap perdre. O totes dues coses alhora.


La nit va ser fresqueta, la pluja es va endur la calor i vam poder dormir mínimament bé.


Dia 3. Gimcana esportiva!


Bon dia, dimecres! Tercer dia de campus que hem començat amb unes torradetes amb mermelada, colacao, I amb les piles carregades, entrenaments i piscina!Per cert, que ja tenim a l'Ayoub amb nosaltres! I, el més important, va aprovar l'examen de química! Aplaudiment per l'Ayoub! Us el presento amb la Laura, la seva parella als grups d'entrenaments.The Cream Team! La Laura i l'Ayoub

I cap a dinar, avui ens han preparat cigrons amb papates i llom a la planxa. De postre, síndria.


Una mica de temps lliure que baixar avall el dinar i a fer la gimcana esportiva. La primera activitat de la tarda!


Aquestes eren les proves que han realitzat els nostres jugadors per grups d'entrenament. Dividits en dos, han competit entre ells.


  • Amb en Pol Hinojosa: Cursa de sacs.

  • Amb l'Isma: Salt de llargada.

  • Amb la Laura: Arrossegament de tovallola amb el cul.

  • Amb en Manu: Circuit borratxo ––amb un pal comencen fent voltes, quan en facin 10 comencen el circuit en zigzag–– i punteria.

  • Amb en Pol Serra i en Marc: acrosport.

  • Amb en Guifré: recollir gots i tornar a separar. Un participant els separa i els ha de tornar a recollir apilats un sobre l'altre.

  • Amb en Martí: Flyer Ball. Amb una tovallola, per parelles, han d'anar passant-se la pilota, per aconseguir el màxim de passes.

  • Amb l'Ayoub i en David: tirar de la corda.

  • Amb la Nora: endevinar les pel·lícules representades en emojis.


A l'Instagram he penjat vídeos de les activitats. I a continuació us deixo una selecció d'imatges.

Després de la gimcana, competicions! Però avui la pluja ens ha enxampat abans.
I després d'una hora obligada (i agraïda) de descans, anem a sopar!


Torno demà! :)


Carla

142 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page