top of page
  • Foto del escritorSummerBall

SB 21 | Dia 4. Ens visita la Laura Peña

Hola!! Doncs hem arribat a l'equador del SummerBall 2021, ens ha passat ràpid, molt ràpid, volant! I és que no parem, no tenim temps ni per pensar.


Final Dia 3. Troba el tresor.

Ahir el sopar era de dia gran! Pizza de primer i croquetes d'espinacs o pollastre de segon. I de postre, natilles!


I a la nit, després que parés de ploure, vam fer el joc de nit. Ahir es tractava del 'troba el tresor. I consistia en què els equips de lleure havíen d'anar a buscar els entrenadors que estaven amagats per tot el recinte de la casa de colònies. N'havien de buscar un de concret, quan el trobaven els feia fer una prova, si la superaven el monitor els deia el nom del següent. El primer que trobés a sis monitors i superés les sis proves guanyava.


La veritat és que va ser molt divertit. Les proves eren molt diferents. Per exemple, en Pol Hinojosa, feia escoltar una cançó amb auriculars a un del grup i cantar-la mentre escoltava i els altres l'havien d'endevinar. La Nora els feia endevinalles i la Laura amb tres aros al terra s'havien de posar tots els membres de l'equip a l'interior.


Els dos monitors que ho van acaparar tot van ser, sobretot, en Marc Garrido, que estava amagat a dalt d'un arbre a la zona de l'entrada. En Pol Serra, ataviat amb una màscara blanca, es trobava a l'interior del seu cotxe. En Martí Roig també estava pujat a un arbre i feia sons de mussols.


Els guanyadors van ser els integrants del Grup 1, que van trobar i superar els sis monitors requerits i les seves proves.


Després de passar-nos-ho bé, cap a dormir que estàvem tots molt cansats.


Dia 4. Ens visita la Laura Peña

Crec que hem après a viure amb el cansament. Però aquí seguim! Ens hem despertat com cada dia a les 8:30h i hem anat a esmorzar el nostre pa amb tomàquet, embotit, colacao i cafè pels monitors.


Després d'esmorzar, com ja s'ha convertit en rutina, entrenaments i piscina.


I cap a dinar! Avui teníem ensaladilla russa, mandonguilles amb salsa i préssec en almívar.


I mitja horeta després d'acabar de dinar, hem rebut la visita d'una jugadora professional. La Laura Peña juga al Cadí La Seu en la posició de base. Els nostres jugadors li han fet moltíssimes preguntes i totes interessantíssimes. Se les han preparat durant el matí sense saber qui era el convidat.


Tant bon punt internet m'ho permeti, us pejo el vídeo de la xarrada amb la Laura.


La Laura ens portava un regal, una samarreta de la Selecció espanyola femenina de bàsquet amb el seu nom i dorsal. I per sortejar-la ho hem fet fent el que més ens agrada: jugant a bàsquet. Per categories han competit entre ells tirants tirs lliures els petits i tirs des de mig camp els grans. Els que l'encertàven passaven a la ronda final.





Només quatre l'han encertat i classificat per la final. I en ella en Nico Poch s'ha fet amb la samarreta!




Aquí el podeu veure feliç amb la Laura i la samarreta guanyada:




I després del moment bàsquet amb la Laura, tocava moment de signatures i fotografies. Tothom que ha volgut s'ha fet una foto amb ella i s'ha emportar una signatura on ha volgut: vambes, samarretes, tovallola, al braç...




I després d'acomiadar-nos de la Laura i donar-li les gràcies per passar la tarda amb nosaltres, tocava berenar. Plàtan amb galetes!


I cap a les competicions, avui toca 5x5!



Després de competir, toca preparar el Got Talent fins a l'hora de sopar. El Got Talent és l'activitat de demà a la nit, cada grup de lleure prepara un espectacle diferent i el presenta davant la resta. Ja us ho explicaré!


I ara sí, anem a sopar!


Ens llegim demà, bon dijous a tothom!


Carla


120 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page