top of page
  • Foto del escritorSummerBall

SB 21 | Dia 5. Guerra d’aigua

Ja hem superat l’equador del campus. El cansament cada vegada es fa més evident, però ens fa pena que ja estiguem a la recta final.


Final del dia 4. 3x3 Nocturn.

Ahir a la nit, després de sopar puré de patates, carn arrebossada i iogurt, vam tenir lloc el mític 3x3 nocturn.

Per categories van competir entre ells per poder classificar-se a mes finals de divendres. Recordem que cada dia hi ha hagut una competició diferent, les quals es resoldran demà a les finals.

Els nostres jugadors s’ho van passar bomba!


Us deixem una selecció d’imatges que ho corroboren:

Després de donar-ho tot a pista, cap a dormir!

Dia 5. Guerra d’aigua.

Ens despertem a les 8:30h com cada dia, esmorzem i cap a entrenar. Hi ha coses que no canvien i una d’elles és l’entrenament i lanpiscina del matí. Però avui ha estat méd curt i és que inmediatament després d‘esmorzar els jugadors s’han reunit per grups de lleure amb els seus monitors per acabar d’afinar els últims detalls del Got Talent d’aquesta nit. No he compartit res a les xarxes perquè no us vull fer un spoiler.Després de quedar ben fresquets amb la remullada a la piscina, tocava dinar. Avui la nostra estimada Tere ens ha preparat arròs amb tomàquet i peix arrebossat. De postres síndria fresqueta.

I per la tarda, gimcana d’aigua amb guerra final. Ideal per combatre la calor!


Els monitors estaven dividits per la casa de colònies i proposaven diferents activitata relacionades anb aigua. Per categories anaven competint entre ells en les diferents proves.

A la piscina hi havien en Manu i en David. L’equip es dividia en dos, el primer de cada fila es posava d’esquena a la piscina i en Mani llençava dos xiulets a l’aigua, un vermell i un groc. Els dos primers havien de girar-se, saltar i atrapar el seu xiulet per portar-lo de nou al Manu. Ell el tornava a tirar a l’aigua i el següent era avisat per un dels deus companys per tirar-se a l’aigua i atraçar-lo.La Laura i la Nora es trobaven a la gespa del recinte de la piscina. Elles tenien dues galledes plenes d’aigua. Dividits en dos, s’asseien al terra en fila i s’anaven passant les galledes per dalt de manera que anaven tirant-se l’aigua per sobre. Quan es quedaven sense aigua corrien a omplir la galleda a la piscina. L’equip que primer arribés a l’altra banda, ja que quan un jugador aconseguia passar la galleda, s’aixecava i es tornava a posar a la fila, guanyava.
L’Isma estava a la taula de pingpong, en ells hi havien diversos gots d’aigua a ambdós costats de la taula. I amb la piloteta havien d’aconseguir encertar-la a dins d’un got. Si fallaven li tiraven un got d’aigua per sobre. Guanyava l’equip amb méd encerts.
En Pol i en Guifré estaven a la font, ja que els pobres han estat condemnats a anar inflant globus d’aigua. Dividits en dues files una al davant de l’altre, s’anaven passant un globus ple d’aigua. Quan a algú li explotava s’apartava i es posava de nou a la fila.En Martí tenia a tot l’equip assegut a una filera de pedres al costat del camí. Cada jugador tenia un got buit al cap que s’aguanta a amb la mà. Tots menys un, el qual portava una garrafa plena d’aigua. Aquest havia d’omplir els gots dels seus companys inclinant-se cap endavant amb tot el cos.
I, per últim, en Marc els esperava amb la manguera. Mentre els apuntava a la boca, els participants havien de dir alguna frase.
I, per últim, tots amb tots han participat en una guerra d’aigua que de segur passarà als llibres d’història.


I cap a berenar pa amb xocolata i un suc de pinya! Important agafar forces perquè a continuació tocaven les tecnificacions i l’última competició abans de les finals de divendres.


I, per fi, competició de Gàbiaball! Un joc Made In Masnou que aplega característiques de molts esports diferents. Es juga amb les normes de bàsquet, excepte el camp enrere. Hi ha tres conos amb piques formant un triangle davant de la canasta, la punxa del triangle està al límit de la línia de tres. Hi ha un porter que ha d’evitar que un jugador contrari tiri al terra una pica amb la pilota (com al handbol). El primer cono, si el tiren, és un punt. Els dos que tanquen el cercle i que estan més a prop de la línia de fons, dos punt. I els triples tradicionals, tres. Els jugadors porten un mocador penjant del pantaló. Si mentre tens la possessió de la pilota te’l treuen, estàs descalifucat durant 30 segons. Si el que te l’ha tret s’ha precipitat o ha arribat tard, el descalificat és ell.Marxem a sopar!! A veure què ens han preparat avui!


Ens veiem en una estona al Got Talent. Aviso que avui internet està de serveis mínims. Intentaré fer el directe, si no anés bé ho gravaria tot i us ho penjaria!


Disculpeu els inconvenients, però així és la tecnologia!


Fins ara! :)


Carla


100 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page