top of page
  • Foto del escritorSummerBall

SB 21 | Dia 6. Got Talent, Focus On i Competicions

Actualizado: 17 jul 2021

Doncs hem arribat a l’últim dia complet. El SummerBall 2021 se’ns escapa de les mans.

Com sabeu, el final del dia anterior va consistir en practicar els números que heu vist al Got Talent d’aquesta tarda. Estaven xulos, eh.


En definitiva, el matí ha consistit en entrenaments més curts, piscina i gàbiaball. Per categories han competit entre ells i han sortit els guanyadors.




Hem dinat un bon plat de macarrons, truita de patates i gelat. I hem prresentat el Got Talent, el teniu trossejat a l’instagram. Una pena els problemes de so del roincipi però ho hem acabat salvant! S’ha fet amb la victòria el grup… no us cull fer spoiler, si ho voleu saber cap a l’instagram! 😜


Després hem berenat uns brioixets de xocolata amb cacaolat i amb la panxa plena hem rebut una altra visita. L’Arnau Torelló, psicòleg a la penya, ens ha parlat i ens ha donat eines per saber gestionar els errors. Sobretot entendre que són normals i que no ens poden condicionar la resta del partit.

L’Arnau ens ha ensenyat les estadístiques dels grans jugadors actuals de la NBA per entendre que ells també fallen, però que els millors entenen que no es poden quedar pensant amb els errors.

L’Arnau oferta un campus la setmana que ve al poliesportiu del Masnou enfocat en la psicologia esportiva. Allà es tractaran temes com la gestió dels errors, l’autoconfiança o els nervis.

Per més informació podeu veure-ho al web www.elmasnoubasquetbol.cat/focuson





Després, apliquem el que hem après a les competicions i per acabar, gàbiaball dels monitors!!


Tots els nostres jugadors vitorejant i aplaudint els profes que, després, han jugat barrejats amb els grans.




Sopem tard perquè els partits estaven molt interessants! Avui toca hamburguesa amb tomàquet, enciam, formatge i panet amb ketchup.

Ens veiem demà, últim dia i dia de recollida!


Carla

75 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page