top of page
  • Foto del escritorSummerBall

SB 21 | Dia 7. Arreveure i fins aviat!

Actualizado: 18 jul 2021

Hola! No m'estendré massa perquè ja els teniu a casa i aquest blog deixa de tenir sentit. Només un parell de coses:


la primera, la discoteca va ser impressionant, hi ha petits que ja tenen un flow (un ritme) a les venes que... atenció! Vam acabar exactament a les 00:22h amb la visita dels Mossos d'Esquadra. Van avisar al Pol Serra, director del Campus, que a la propera era denúncia, així que vam plegar la paradeta.





La segona, aquest matí ens hem llevat, hem preparat maletes i hem esmorzar pancakes amb xocolata, pa amb tomàquet amb embotit, colacao, cafè... un gran esmorzar i l'últim. I per temps a que arribessiu, hem repartit les samarretes reversibles del SummerBall 2021. Ens hem fet les fotos oficials per equips d'entrenaments, de lleure i la global! Hem jugat al Gàbiaball i hem repartit les mascaretes i acomiadat d'ells.



Foto de família SummerBall 2021



I llavors sí, vosaltres ja estàveu a la porta. Dir-vos que, personalment, ha estat un plaer explicar-vos que anàvem fent, com s'ho passaven. I com que vull que ho veieu tot, no només la selecció que he anat fent cada dia, us deixo l'enllaç de totes les fotografies que he fet durant el SummerBall.



Us deixò la playlist que sonava com un disc ratllat durant aquesta setmana, algú ja ens l'ha demanat:



Espero, de debò, veure'ns o llegir-nos molt aviat.


Salut i bàsquet, sempre bàsquet!


Carla

113 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page