top of page
  • Foto del escritorSummerBall

SB 22 | Dia 2. Celebrem l'aniversari de l'Isma!

Hola! Doncs ja hem completat el primer dia sencer en aquesta edició del campus.


Ahir després de sopar vam jugar al ja mític 'Atrapa la bandera', després de sopar una saludable mongeta tendra amb patata i pastagana i butfarra amb patates xips. I vam celebrar els 26 anys de l'Isma, que era el seu aniversari. Sé que a molts de vosaltres el primer dia us va rebre amb una bossa plena de llaminadures!



Amb la distinció del seu equip pel joc de nit


Aquest matí, i com sempre que comença una nova edició del campus, els nostres jugadors han estat matiners. A les 7:15h ja estaven a pista provant la bola i l'aro. Quasi tots els nens desperts i els entrenadors dormint, en fi, ja ens ho cobrarem.


La nit va ser mogudeta, no us enganyarem, de fet, segons el mestre Guifré, top 3 de primeres guàrdies ––dos entrenadors fan guàrdia a la nit per si passa alguna cosa o algú necessita algo––. No direm noms, però les mamitis i papitis també són un clàssic de la primera nit. Fins aquí tot normal, ja ens ho esperavem. La sorpresa va ser quan vam engampar a un grup rapant-li el cap a un altre, mentre ho gravaven. Abans que pregunteu, era un repte que va quedar pendent l'any passat entre aquest jugador i un dels entrenadors, i com que no teníem rapadora va quedar en l'aire. I ja us ho vaig dir ahir, un masboler sempre compleix amb els seus deutes i apa, adéu cabell a mitjanit. Com deia, nit mogudeta.


I matí precipitat, ens han enxampat dormint quan tots els jugadors ja estaven dempeus. Clar que, al ritme que anem, d'aquí dos dies (apostaria a que menys), ens suplicaran per cinc minuts més al llit.


Hem esmorzat coca, torrades amb mermelada, colacao o suc de pinya i hem marxat cap a pista a fer tecnificacions. Avui, per grups d'entrenament, hem après (jo també) el bot i l'acció de després del bot. Important!


Els més petits fan horari partit, primer fan hora i quart de bàsquet, després quaranta minuts de piscina i després quaranta minuts de bàsquet, més o menys. I els grans fan dues hores de bàsquet i piscina.




A les 13:30h em dinat una amanida de cigrons, tonyina, olives i tomàquet, de segon ens han servit truita a la francesa i de postres una poma.


Fins a les 15:30h els hem deixat temps lliure de manera que han pogut jugar a cartes, descansar a l'ombra o, els més grans, tenir el mòbil una estoneta. I després en Moha se apropiat del micròfon per començar amb els jocs! Separats per grups de lleure hem jugat al terratrèmol, al joc del nus, a la molla, i al tira i afluixa. Els grup de lleure és on barregem grans i petits, perquè a més d'un club som una família, i petits i grans som un!




Hem berenat plàtan, galetes i un colacao i cap a tecnificacions, competicions i piscina! Acabar el dia fresquets després de banyar-se és glòria.


I a sopar! Avui tenim puré de patata i cuixes de pollastre al curry, nyam!


M'acomiado de vosaltres i ens veiem demà! :)

157 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page