top of page
  • Foto del escritorSummerBall

SB 22 | Dia 3. Gimcana d'aigua contra la calor!

Hola! Bon vespre, ja torno a ser aquí!


Ahir vam acabar la nit "por todo lo alto", i això que només era la segona nit, però el SummerBall té moments màgics, en els quals es crea una simbiosi entre jugadors i entrenadors màgica, meravellosa. I ahir va passar.


Vam jugar a un joc inventat per la Blanca Plana i en Moha, anomenat 'Troba els 6 tresors', en el qual, per grups, havien de trobar objectes i cada grup necessitava objectes diferents. Els entrenadors, repartits per la pista, donaven pistes, però n'hi havia un que era un lladre i que si te'l trobaves et pispava un objecte. La qüestió és que va guanyar el grup 4 i tothom el va acusar de trampós i mentre uns celebraven i els altres es queixaven de les presumptes trampes la cosa es va anar animant i vam acabar amb una discoteca improvisada en la qual petits i grans ho van donar tot! I després de tota l'eufòria, a dormir que només estàvem a dilluns!


Dimarts arrenca amb energia, però ja no és la d'ahir. Tot i que la calor no afluixa, per això continuem fent parons per beure aigua cada deu minuts (o menys) i crema solar, molta crema solar.


Esmorzem a les 9h i fem tecnificacions amb els entrenadors, avui han perfeccionat el 2c0, el 2c2 i el 3c0. I, igual que vam fer ahir, els patits van fer primer bàsquet, després piscina i bàsquet, els grans han fet dues hores de bàsquet i han acabat a la piscina.





La Mar, la cuinera, ens ha preparat per dinar uns macarrons amb tomàquet i formatge, i de segon varetes de lluç arrebossades, i de postres préssen en almívar. Boníssim, com sempre!


Ens hem relaxat, perquè amb tota la sang a l'estómac costa pensar i concentrar-se, i hem anat cap a la pista a fer la gimcana d'aigua. Sis activitats amb l'aigua com a protagonista i un únic objectiu: combatre la calor!


L'Isma estava al capdavant del 'Waterpong', el tradicional 'Beer pong', però adaptat a tots els públics. A la taula de ping pong, a banda i banda hi havia diversos gots plens d'aigua i des de la banda contrària s'havia d'intentar encertar la pilota dins de got (sense pales, tirant-la amb la mà). Qui l'encertava tenia llicència per tirar el got en qüestió per sobre de l'equip rival.





En Guifré i la Laura inflaven globus a la font i els jugadors en rotllana se l'havien d'anar passant com si fos una pilota i, clar, els globus acabaven explotant.





En Manu s'encarregava del 'Cambrer'. Amb un plat ple de quètxup i maionesa en una mà, i un got ple d'aigua a l'altre, havien de sortejar cons i arribar fins a l'equip rival, allà havien de dir un número, i el jugador rival que tingués assignat el número... ja us imagineu què passava, no? Exacte, quètxup, maionesa i aigua per sobre. Una autèntica marranada.


En Marc Garrido estava a la piscina, allà havien d'aguantar un cubell ple d'aigua entre quatre utilitzant els peus, i un d'ells marxava, de manera que els altres tres havien de fer equilibris. No sempre sortia bé, per no dir quasi mai. I no sé si com a premi o com a "càstig" remullada a la piscina.




En Pol Hinojosa els posava un got al cap o al pit i, l'altre, amb una garrafa al cap l'havia d'omplir. Un cop estava ple, omplien una segona garrafa. El grup amb més aigua guanyava.





La Nora i l'Ayoub els feien posar en dues files, sentadets com si fossin indis, amb els ulls tancats (no s'hi val fer trampes). S'havien d'anar passant un plat ple de farina. És a dir, la primera tenia un plat de farina i l'abocaba al plat de la del darrera, sense mirar. Qui tenia més farina guanyava. Us podeu imaginar com han acabat els cabells, semblaven tot el Floquet de Neu.





I la Blanca estava a la que segurament era la prova més divertida. Amb un plàstic gegant en forma de rectangle al terra, amb aigua i sabó, es posava una pilota o un objecte al mig, i dos inegrants del rup s'havien de tirar des d'un extrem lliscant fins atrapar-lo i posar-lo al terra de l'extrem contrari. Es valia tot per guanyar (dins del sentit comú, clar). I com que no són comeptitius, s'han vist autèntiques batalles campals.





Després d'una dutxa ràpida, hem berenat galetes amb xocolata i suc de diverses fruites. I, en acabat, tecnificacions i competicions. A les tecnificacions han après el moviment sense pilota, recepció i l'acció post recepció. I a les competicions ha tocat el two ball.


Després relax i a sopar. La Mar ens ha preparat puré de carbasso i llom a la planxa amb patates al forn. No ho dic mai, però tenim en compte totes les intoleràncies, al·lèrgies i preferències que ens vau posar a la documentació!


I això vaig, a sopar. Fins demà, família!

140 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page