top of page
Foto del escritorSummerBall

SB 22 | Dia 6. Guerra de pintura i finals de les competicions!

Estem arribant al final i ens fa molta pena a tothom, però res dura per sempre i demà a aquestes hores ja tindreu els vostres fills amb vosaltres (i els que dormirem seren nosaltres jeje).


Però encara que he d'explicar moltes coses, així que som-hi, anem al gra!


Ahir, després de sopar una amanida de pasta amb palets de cranc, tomàquet i blat de moro, pollastre al forn, vam jugar al joc de nit. Ahir la Blanca i en Moha ens van proposar jugar al 'Furor'.


El Furor consisteix en un seguit de proves. Els 77 jugadors es van dividir en 2 grups, barrejant petits i grans, i van competir molt seriosament per la victòria. La primera prova del furor va ser intentar cantar amb una magdalena a la boca i aconseguir que un dels dos grups, preferiblement el mateix que el que canta, endevini de quina cançó es tracta.


La segona prova també hi havia música pel mig. Per parelles, una de cada equip, havien de continuar amb la lletra de la cançó quan aquesta deixava de sonar. I en aquesta activitat hi va haver un clar protagonista: en Guiu! Se les sap totes, és impressionant!!


Una altra prova la vam anomenar ‘David contra Goliat’. I és que el més petit del campus i el més gran havien de lluitar en una batalla ferotge. En Sergi i en Guillermo —petit i gran, respectivament— van ser els escollits per raons evidents. Al Guillermo li cam tapar els ulls i li vam donar una arma més petita. Però no sabem que va passar que va acabar rebent cops per tot arreu, en Sergi es va créixer en plena lluita o potser és que va rebre una mica d’ajuda…





Després d’acabar totes les proves, era l’hora d’anar a dormir. Teníem per endavant l’últim dia del campus amb les competicions finals a l’horitzó i alguna que altra sorpresa.


Matí que us la deveu saber de memòria. Sí, esmorzar, bàsquet i piscina.


A continuació, dinem! Últim dinar, espaguetis a la carbonara, ceoquetes de pollastre i fruita.


I després de la horeta de temps lliure, entrem en la primera guerra de la tarda. Guerra de pintura, cada equip amb un color de pintura diferent havia de tacar el màxim possible les samarretes dels demés. Hem declarat el premi desert o a tothom guanyador perquè era impossible discernir quin color era el predominant.





I després l’estrella de les activitats de lleure: el tobogan de sabó. Tothom, grans i petits han lliscat com a animals sobre la gespa (amb una lona negra al damunt plena d’aigua i sabó).





Tot seguit, ens dutxem i ens treiem pintura i sabó i berenem. Hem d’agafar energia perquè venen les finals de totes les conpeticions!





I així hem acabat la tarda, competint les finals de totes les competicions que hem anat fent cada tarda.





Al principi del SummerBall us vam presentar als nostres entrenadors i al final ens volem presentar nosaltres.


Som en Pol, en Moha i la Carla, el director de l'àrea esportiva, el director de lleure i la directora de comunicació, l'enllaç entre vosaltres i el club i, en els últims dies, servei d'infermeria.


Des de fa mesos que estem preparant una única setmana de l'any, però una de les més importants sens dubte. Planficant entrenaments, pensant jocs i organitzant que tothom estigui atès com es mereix.


Per nosaltres és un autèntic plaer compartir una setmana amb els vostres fills i filles i us donem totes les gràcies del món per la confiança que ens feu.

Per nosaltres l'èxit és veure en els ulls cansats dels nens que estan contents i que s'ho estan passant bé.

Llarga vida al SummerBall!

102 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Pista Ricky Rubio

L'Ajuntament del Masnou i l'actual jugador de l'Utah Jazz estatunidenc i masnoví, Ricky Rubio, han arribat a un acord de col·laboració...

Bình luận


bottom of page