top of page
  • Foto del escritorSummerBall

SB 22 | Dia 7 i últim. C'est fini!

Doncs si, hem arribat al final. I la sensació de tot l'equip d'entrenadors és que encara no sabem com ha pogut passar una setmana tant ràpid. Però ha passat!


Primer de tot us explico el nostre últim dia i la nostra última nit.


Després de sopar hamburguesa al gust tothom i quan dic tothom és tothom, va desfilar cap a les habitacions per preparar-se pel dia gran. Dutxa, maquillatge, colònia i tot a punt perquè començava la discoteca.


Amb els Pols ––Hinojosa i Serra–– al capdavant va comença la festassa, en la qual s'hi va apuntar fins i tot l'altre campus que hi havia a la casa. Unes deu persones (si hi arriba) que es dedicaven a fer Triatló. Ho van donar tot i és que tenim els millors DJs i mestres de cerimònies. Si és que quan hi ha talent, n'hi ha!


La festa va durar fins passades les dues de la matinada, però ningú se la va voler perdre, ni petits ni grans. Per això l'endemà tots estaven molt cansats però cansament del bo, del que no fa mal.


I amb aquestes comença l'últim dia i esmorzem sabent que és l'últim. El final es veu i més quan després d'omplir-nos la panxa toca fer maletes. Com tanques una setmana de vivències en una motxilla? No es pot, per això després de repartir samarretes les llàgrimes han aflorat en més d'un jugador.


I amb aquesta cançó ens hem acomiadat:


I és que compartir una setmana amb els vostres fills és un privilegi. Que ens deixeu jugar a bàsquet amb ells, compartir piscina, àpats i moments és un luxe. I així ens sentim.


De part de tots els entrenadors, gràcies per fer-ho possible i llarga, molt llarga vida al SummerBall, ens veiem l'any que ve!



Foto de la família SB22


Enllaços d'interès:

Us deixo el que sempre voleu i demaneu :)


Galeria d'imatges del SummerBall 2k22: https://photos.app.goo.gl/8aqeK19gFaqUgzmG6

135 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page