top of page
  • emb371

SB 23 | DIA 3. BÀSQUET I MOLTA PISCINA

Ahir a la nit m'acomiadava de vosaltres perquè el sopar em cridava. Ja em perdonareu, però no hi ha qui es resisteixi a un tros de pizza casolana, i un plat de croquetes amb patates.

Carregats d'energia, vam fer el joc de nit. Amb la caiguda del sol les pistes de bàsquet es van convertir en un autèntic camp de batalles, com les de joc de trons. Formant equip amb els seus companys de lleure cada rei, el monitor, tenia en el seu castell 6 tresors. La seva guàrdia formada per lladres i policies havien de defensar-lo i aconseguir robar un tresor de cada equip. Sembla prou senzill, però com en tot bon capítol de Joc de Trons, va haver-hi traïcions, acusacions i finalment un vencedor. Com us podeu imaginar, després d'un dia de bàsquet, piscina, jocs d'aigua, més bàsquet i 40 minuts de joc de nit, encara no estàvem preparats per a anar a dormir, encara en volíem més, així que vam aprofitar per ballar una estona. I a ritme del "cocodrilo" i el "polvorete", dues cançons molt ben coreografiades pels nostres monitors, ens en vam anar a dormir. Aquest matí, i serà així cada dia, hem fet una sessió d'aeròbic musical. A mesura que els nens acaben de vestir-se, calçar-se, pentinar-se... van baixant a pista on els esperem els monitors per engegar el dia ballant. Hem acabat la sessió de ball i hem anat a esmorzar.


Després d'esmorzar, ens hem posat molta crema, hem omplert les cantimplores d'aigua i hem començat a entrenar. A les tecnificacions del matí han treballat el tir. Tal com vam fer ahir els petits han anat a piscina al voltant de les 10:30 mentre que els grans han entrenat fins a les 11:45.

A les 13.30 entràvem al menjador on ens esperaven uns deliciosos espaguetis a la carbonara de primer, una truita a la francesa de segon i síndria de postres. Em sap greu repetir-me, però, estava tot boníssim. El protagonista del dinar no ha sigut el deliciós plat d'espaguetis sinó l'Arnau que avui fa onze anys! Després de bufar les espelmes, hem tingut una estona de descans, i ja amb el dinar paït hem fet els jocs de lleure, però abans una bona ruixada amb la mànega.



Pels jocs s'han separat en dos grups, per un costat els grans i per l'altra els petits.

En els dos grups s'ha jugat als mateixos jocs: tot s'hi val i pressingkiss.


Hem berenat un pa amb formatget i ens hem posat a entrenar. Així com aquest matí uns quants núvols ens tapaven el sol, aquesta tarda el cel estava del tot clar i la calor apretava. Els entrenadors han pres la decisió, i crec que coincidirem que ha sigut una sàvia decisió, d'escurçar una mica els entrenaments, avançar les competicions, i tenir temps per fer una remullada exprés abans de sopar.


Avui les cuineres ens han preparat crema de verdura, pollastre al forn amb patates i gelatina de postres! Aquesta nit ens toca la 5ena edició del 3x3 nocturn, tota una tradició dins el summerball. Ja ús explicaré demà com ha anat! Bona niit!

152 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page