top of page
  • emb371

SB 23 | DIA 4. AVUI ENS VISITA EN SERGIO VERA

El 3x3 d'ahir la nit va ser brutal. Tot i que es notava el cansament acumulat durant el dia, els nens ho van donar tot durant el torneig. I ja tenim finalistes!!!

Després de la competició vam anar a dutxar-nos i apa, ben fresquets cap al llit! La veritat és que ahir van donar menys guerra, quasi com si haguessin estat tot el dia amb una pilota a les mans.



Avui ens hem despertat amb una mica menys d'energia, però al ritme dels monitors es irresistible, i al final tots s'han animat a ballar abans d'anar a esmorzar.


Amb les piles ja carregades hem començat amb els entrenaments. En les tecnificacions del matí hem treballat el "passe". Una mica de bàsquet, una mica de piscina i ja ens havíemfos el matí.




Hem dinat un plat d'arròs amb salsa de tomàquet, unes barretes de peix i de postres gelat de xocolata.


Després del lleure hem rebut amb una calorosa benvinguda al Sergio Vera. Entrenador de l'Almeda i campió de Catalunya amb les del CADET Femení Preferent. Ha estat una estona responent preguntes que ens havíem preparat. Ens ha explicat com gestiona les males actituds o les frustracions dels seus jugadors, i com gestionava les seves quan jugava, la importància de la feina constant i de voler millorar dia a dia.





A les cinc hem anat a berenar i hem fet una horeta d'entrenament abans d'arrencar amb les competicions de la tarda. Avui tocava 5 contra 5.


Després de les competicions hem anat a la dutxa, que feia molta, molta falta i ara ja parem taula per sopar. Toca mongeta tendra amb patates i pastanaga, llom amb patates xips de segon, i de postres flam.


Aquesta nit la directora de lleure, la famosíssima Blanca Plana, ensté preparat un concurs per equip. Avui, els nens i nenes del Summerball es convertiran en participants de FUROR!


Demà descobrirem l'equip guanyador.

Bona nit!

128 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page