top of page
  • emb371

SB 23| DIA 7. ÚLTIM DIA

Com pot haver passat tan de pressa una setmana? Sembla mentida que fa ja set dies que vam començar aquesta aventura, i mare meva quina aventura.


Ahir a la nit, després de sopar una hamburguesa amb patates i un iogurt, vam anar a les habitacions a posar-nos guapos i guapes. S'ha de dir que dutxats, pentinats i arreglats fèiem molta patxoca. Vam baixar cap a la zona de la carpa, i vam estar ballant fins que el cos no ens aguantava i vam tancar la nit a ritme dels clàssics de l'edició del Summerball2k23.


Avui hem començat el dia una mica diferent, perquè entre la festassa d'ahir i el cansament acumulat d'aquests dies hem arribat justets a esmorzar. Però no us preocupeu, hem trobat un altre moment per fer l'última sessió d'aeròbic musical.


Després d'esmorzar s'han jugat les semifinals i finals del Gàbiaball, i hem tingut una estona per dutxar-se i fer les motxilles. Un cop tots a baix hem repartit les samarretes d'aquest any. Ja tots amb l'uniforme hem tingut l'última sessió d'aeròbic musical. Ho hem donat TOT!


Tot seguit, el Moha ens ha cridat a tots a la carpa per un moment molt especial. Aquest any teníem entre nosaltres a dos jugadors molt especials. Parlo de la Paula Carretero i d'en GuillermoUviedo, dos jugadors que han estat venint la Summerball més anys que ningú, i en aquesta edició tancaven aquesta etapa No us enganyarem, ha caigut més d'una llagrimeta. Des del grup de monitors, volíem agrair-los l'actitud i l'energia que han aportat a cada una d'elles, i avui els hem convidat a ser premonitors de la següent edició.





Ara si, ja no ens quedava més a fer que 5398393201 fotos per recordar aquesta setmana. Fotos per equips, per grups de lleure, foto grupal, foto amb companys d'habitació, amb monitors, amb les noves amistats fetes aquesta setmana... i quan ja no n'ha quedat una més per fer, hem donat per tancada l'edició del SUMMERBALL2K23!


L'equip de monitors volem donar-vos les gràcies per deixar-nos compartir aquesta setmana amb els vostres fills. Jugar a bàsquet amb ells, compartir piscina, àpats i moments és tot un luxe.


De part de tots els entrenadors, gràcies per fer-ho possible i llarga, molt llarga vida al SummerBall, ens veiem l'any que ve!


119 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page