top of page
emb371

SB23 | DIA 1. BENVINGUTS AL SUMMERBALL

Un any més arriba el caloret, comença l'estiu i això només pot voler dir una cosa: arriba el SUMMERBALL! Nosaltres ens en moríem de ganes, i venim a passar-ho superbé!


Avui ha sigut un dia llarguet! Hem començat a carregar tot el necessari per fer el campus, que són moltes moltes moltes coses, i a les 8 i mitja sortíem direcció a Banyoles. Després de fer una paradeta tècnica per esmorzar i repassar un parell de coses del dia, hem corregut a rebre-us!



Hem fet un petit repàs de les nostres normes, l'Òscar ens ha explicat les de la casa i hem fet unes dinàmiques per conèixer-nos amb els grups de lleure.


A les 13:30 ens hem assegut a dinar: macarrons amb tomàquet, peix fregit i préssec amb almívar, deliciós!



Amb la panxa plena, ens hem estirat a l'herba i altres zones amb ombra. Alguns heu vingut molt ben preparats per gaudir aquestes estones de lliure amb un joc de cartes de bàsquet!!

Ja una mica descansats i amb el dinar paït, hem pujat a les habitacions, en el pròxim capítol ja us ensenyaré qui dorm a cadascuna. Ens hem posat vambes de bàsquet, crema i amb la cantimplora sota el braç hem baixat a entrenar, que ja portàvem una estona sense tocar pilota i hi havia ganes!


Tecnificacions sobre recepcions, parades a 1 i 2 temps i competicions d'agilitat. Em plau anunciar que ja tenim els primers finalistes de la temporada! L'últim dia descobrirem els campions.


Acabada la competició hem anat a la piscina. De fet, ara mentre escric estan tots en remull. Jo també tinc ganes de fer un banyet, però tal com m'ha ensenyat la Carla, un masboler sempre compleix.



Per sopar ens espera un deliciós puré de patates i botifarra de segon.


Aquesta nit, abans d'anar a dormir, toca jugar al "Among us". El joc és similar al joc d'ordinador que es va fer tant famós durant el confinament. Tots els nens formen part d'una tripulació, i entre els capitans, que són els monitors, s'hi amaga un impostor, un enemic que intentarà sabotejar la missió de la tripulació. Els nens hauran d'aconseguir realitzar un seguit de proves i intentar detectar qui és l'impostor per expulsar-lo de la nau. Desitgeu-los sort!!


I poc més queda a dir d'aquest fantàstic primer dia. Tot i que m'agradaria presentar-vos avui el dream team, l'equip de trinxeres que portarà el summerball, ens arriba avui al vespre l'última incorporació, així que us haureu d'esperar a demà!!


Bona nit i a gaudir de la setmana sense nens!

259 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Pista Ricky Rubio

L'Ajuntament del Masnou i l'actual jugador de l'Utah Jazz estatunidenc i masnoví, Ricky Rubio, han arribat a un acord de col·laboració...

Comments


bottom of page