top of page
  • emb371

SB23| DIA 2. HUMOR AMARILLO!

Aconseguit, primeres 24 h de campus superades! I quines primeres 24 hores!! Però bé no ens avancem, el primer és el primer. Volíem assegurar-vos que som conscients que fa moltíssima calor, i que per molt que ens encanti jugar a bàsquet, el primer és el benestar de tots els jugadors, jugadores i entrenadors. Els nens beuen moltíssima aigua, tenen a l'abast sempre zones amb ombra on es refugien sempre que es pot. Ningú surt al sol sense crema solar i cantimplora sota el braç. Ah! I si un dia fa tanta, tanta calor que no es pot ni respirar, no es jugarà a bàsquet, ja veurem què ens inventem.


Això aclarit, hem tingut una nit una mica moguda. Com alguns sabeu compartim casa amb un altre campus de bàsquet. Ahir a la nit se'ls va cremar un endoll cosa que va fer saltar l'alarma d'incendis. Davant de la incertesa del que passava, i seguint la normativa vam despertar als nens, i anar fora de la casa on vam fer recompte i esperar fins que vam comprovar que estava tot bé. Cal felicitar els nens, que tot i les circumstàncies van comportar-se com uns campions fent tot el que se'ls deia i mantenint la calma en tot moment. Un cop comprovat que tot estigués bé van tornar a pujar a dormir i van caure rodons!


Aquest matí, i per no trencar amb la tradició, els nens s'han despertat amb el ritme del Mr Pol Hinojosa. Han esmorzat i carregats d'energia, s'han untat de crema i cap a pista!Els més petits han fet horari partit: primer tecnificacions, després una bona estona de piscina i per acabar el matí una estona d'entrenament abans de dinar. Els grans fan dues hores de bàsquet i en acabat piscina.A les 13:30 hem dinat cigrons amb patates, mandonguilles i meló, una vegada més, tot boníssim!


Fins a les 15:30 han tingut temps lliure, una estona per estar amb el mòbil, per jugar a cartes, aprendre a fer polseres o fer una roda gegant de ping pong. Acabada l'estona de descans ha tingut lloc la gimcana d'Humor Amarillo. Per equips d'entrenament els nens han passat per 6 proves diferents, quasi totes relacionades amb aigua. Hem jugat a passar per l'aro a la piscina, a guerra de ping-pong amb cubells d'aigua, pel tobogan de fairy, bitlles humanes, la guerra de globus a cegues i el supersumo de dònuts.A les 17 h hem berenat galetes, un suc i cap a pista de nou! Una estona d'entrenament i les competicions.

Avui si que ja ús puc presentar el dream team, l'equip de les trinxeres que fa que tot això sigui possible:


Mentre escric m'arriba una oloreta deliciosa del sopar: pizza i croquetes, així que amb el vostre permís... m'acomiado de vosaltres i vaig a sopar!

Bona nit!

188 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page