top of page
  • emb371

SB23 | DIA 5. EXCURSIÓ A LES ESTUNES

Quin programa més emocionant el d'ahir la nit. El concurs va ser un èxit total. Vam començar amb dos equips i va acabar sent una superfesta. Crec que la discoteca de l'última nit serà tot un èxit. Alguns encara donen guerra en anar a dormir, però la majoria cauen rodons en el moment que arriben al llit.


Aquest matí hem començat amb molta marxa i una sessió d'aeròbic musical. Hem esmorzat per agafar energia i cap a pista. El Moha ha preparat entrenament grupal per treballar amb tots els grups la defensa durant les tecnificacions. Després els petits han anat a piscina mentre els grans entrenaven, i al voltant de les 12 han fet canvi.



A dos quarts d'una estàvem dinant un deliciós plat d'amanida de llenties, seguit de salsitxes i una nectarina. No us enganyaré, les llenties no són el plat preferit dels nostres jugadors, però després d'un matí ple d'activitat física ha menjat tothom sense problema. Després de dinar hem fet una estona de descans, ens hem posat les vambes i hem sortit direcció a les Estunes, que ja és un clàssic del Summerball.


A les 16h hem anat cap a les Estunes, després de deu minuts caminant, la Nora ens ha explicat la llegenda que envolta el lloc. Les goges, aloges o dones d'aigua, segons les llegendes, el tenien com a lloc de la seva preferència i hi feien gresca o bé hi filaven tota la nit. Diuen que en nits serenes algú encara sent els seus cants i, de lluny, es pot veure la resplendor de les seves festes. Nosaltres no ho hem comprovat, però si algú s'hi anima que ens ho expliqui.


Durant el migdia el dia s'ha anat posant gris i gris, i la tornada de les Estunes ens hem refrescat amb una ruixadeta. Després de dies i dies amb tanta calor, hem rebut molt bé la pluja que per molt que el sol s'amagui la xafogor es queda.


Després de l'excursió hem fet directament competicions. Avui tocava un joc original de la casa, creat fa uns quants anyets al Masnou Basquetbol: el gàbiaball. No us avorriré amb detalls, però perquè ens entenguem: és una combinació de bàsquet, handball i futbol flag. S'enfronten dos equips, cadascun amb el seu porter. Per sumar punts s'ha de tombar una de les estaques que formen un triangle davant de la cistella. Tombar el con que fa la punta del triangle és un punt, els altres dos cons en són dos punts i tirar des de la línia de triple en són tres.



Acabats els enfrontaments i amb els classificats per les semifinals, hem anat a la dutxa i ara tocarà sopar.

El sopar ara per ara és un misteri, i tinc un pressentiment que no serà l'últim de la nit... Però ja us explicaré demà.


Bona nit!!

134 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page