top of page
  • emb371

SB23| DIA 6. GUERRA DE PINTURA

Ahir a la nit va tenir lloc el primer túnel del terror del Summerball! Els més grans del campus es van estar la tarda planejant i organitzant el túnel, i la veritat és que els va quedar de por, mai tan ben dit. Els més petits van estar fent una gimcana per la zona de fora de la casa, i només els que van voler van passar pel túnel. Absolutament tothom que va entrar va deixar anar algun crit, però al final de la nit tothom va anar a dormir amb un somriure.

Aquest matí els llençols se'ns enganxaven i hem anat a esmorzar una mica tard. Per sort el que teníem de son ho tenÍem de gana i els nostres jugadors han devorat. Carregats d'energia hem anat cap a pista. Hem començat per jugar unes quantes rondes de GÀBIABALL que no vam tenir temps de jugar ahir. En acabat, hem fet una estona d'entrenament.




Després d'una remullada a la piscina, hem anat a dinar. Al menjador ens esperava una amanida o un arròs a la cassola boníssim, i de postres hem menjat gelat!



Hem aprofitat per descansar una estona a les ombres de la casa i en acabat ens hem posat la samarreta blanca i ens hem dirigit al camp de batalla. Jo no havia vist mai una guerra de pintura en directa, i he de dir que la conclusió és clara: els vostres fills són uns bèsties, però bé, ja se sap que al camp de batalla tot s'hi val. Quan ja no quedava ni una sola gota de pintura, el Moha, i senyalo que ha sigut de manera unilateral, ha decidit que l'equip vermell, que curiosament era el seu era el guanyador d'qquesta edició. La decisió no ha acabat d'agradar, però quan han vist que muntàvem el tobogan de Fairy tots han alegrat la cara. Hem estat ben bé 30 minuts i després han passat per la mànega per fer una esbandida.




Ja nets i berenats, ens hem posat a disputar les semifinals i finals de les competicions d'aquesta setmana. Les hem fet quasi totes, però el temps se'ns ha tirat a sobre i quedaran per a demà les semifinals i finals del Gàbiaball. Ara anirem a sopar, i després ens posarem tots i totes ben guapos per l'última nit del Summerball2k23! Ja ús explicaré demà que tal la discoteca!!




M'acomiado de pressa que avui per sopar hi ha hamburguesa amb patates, així a l'estil self service, i crec, que si tardo molt més, no em trobaré ni les molles del pa.

Boona nit!

129 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page