top of page
emb371

SB24| DIA 1: BENVINGUTS AL SUMMERBALL!

No us enganyarem l'espera se'ns ha fet llarga, però ha valgut la pena, perquè ja som al Summerball!

Ens espera una setmana plena de bàsquet, però també de moltes altres activitats. Abans de començar a explicar-vos tot el que hem fet aquest primer dia, deixeu-me fer un petit apunt: som molt conscients que estem tot el dia a l'aire lliure i fent esport, i que per molt que no estem tenint un estiu tan calorós com el de l'any passat, sabem que la calor apreta. Totes les pistes tenen zones amb ombra al voltant, on ens refugiem cada 10-15 minuts d'entrenament per beure aigua i respirar.


Podem assegurar que ningú surt al sol sense crema solar i cantimplora sota el braç! I pels que més pateixen, tranquils, que si un dia fa molta, molta calor, deixem les pilotes aparcades i tothom a la piscina! Dit això, que comenci el Summerball!



Avui el dia ha començat d'hora, a les 8.30 amb la furgo carregada sortíem direcció Banyoles. Hem fet una parada tècnica per carregar piles amb un bon esmorzar, i ja ens hem preparat per veure-us!


Després d'un repàs breu de les normes de la casa que ens ha fet l'Òscar, ens hem dividit per grups de lleure, i hem arrencat amb unes dinàmiques per conèixer-nos entre companys. Una manera genial de trencar el gel i començar a fer nous amics.



A les 13 h ens hem assegut a dinar: amanida de llenties, barretes de lluç i gelat!

Després de dinar arriba l'hora del descans! Ens hem escampat per les diferents zones amb ombra de la casa, i hem aprofitat l'estona per relaxar-nos amb els amics.




Això del relax està molt bé, però les ganes de bàsquet començaven a ser importants, així que amb la crema posada i la cantimplora plena, hem arrencat les tecnificacions! Avui hem treballat el gest "in and out" i tot i que encara no som experts, poc ens falta!


I després d'una petita pausa per berenar, hem fet la primera tanda de competicions. Sent avui el primer dia, tot un clàssic del Summerball, hem fet concurs d'habilitats, i puc anunciar que ja tenim els primers finalistes!



Hem acabat la tarda amb una estona de remull a la piscina, i mentre us escric estan passant tots per la dutxa! Em xerren des de cuina el menú d'aquesta nit: crema de pastanaga, pollastre al curri amb patates i iogurt!


Abans d'anar a dormir, ens convertirem en espies i viure una autèntica OPERACIÓ ENCOBERTA! Però us haureu d'esperar a demà per saber si els nostres petits detectius han aconseguit desmuntar la trama.


Bona nit, i gaudiu de la setmana!

362 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Pista Ricky Rubio

L'Ajuntament del Masnou i l'actual jugador de l'Utah Jazz estatunidenc i masnoví, Ricky Rubio, han arribat a un acord de col·laboració...

Comentarios


bottom of page