top of page
emb371

SB24| DIA 2: MOLT BÀSQUET I UNA GIMCANA D'AIGUA

No crec que us pilli per sorpresa, però el joc de nit d'ahir va ser un èxit! No tots els equips van aconseguir trobar el senyal del seu aliat, però és que això dels agents secrets i els espies no és per tothom!

Després del joc de nit vam anar a dormir. Ens agradaria poder dir que van anar a dormir tots ràpid i silenciosament, però alguns van estar donant guerra una bona estona! Aquest matí els hem despertat a ritme del DJHinojosa, i quan els hem tingut tots a baix hem començat amb l'aeròbic matinal.



Després d'esmorzar, i amb una bona capa de crema han anat tots a pista. Els entrenaments del matí han estat per treballar el concepte de la porta enrere. S'ha treballat els diferents tipus de passes, i com llegir bé la defensa per poder treure'n avantatge.



Quan el sol ha començat a apretar més, hem aprofitat per refrescar-nos a la piscina, i després hem anat a dinar! Ens esperaven uns espaguetis a la carbonara, truita i meló!


Després d'una estoneta de descans a l'ombra hem arrencat amb l'activitat de lleure. Hem fet una gimcana per grups de lleure on l'aigua era la protagonista! Des de proves a la mateixa piscina, a altres amb la mànega i com no, tot un clàssic del Summerball el tobogan de fairy!



Les tecnificacions de la tarda han estat per treballar el cross-jab. Que ve a ser una mena de finta de cos, que no sabria explicar massa com es fa. Però com que ells ja són uns experts, els demaneu que us facin una demostració! Per encarar l'últim tram de la tarda hem començat les competicions d'u contra u.



Ara comencen a parar taula després d'haver passat per una dutxa moooolt necessària! Per sopar tenim: puré de patates gratinat i calamars a la romana.


En el joc de nit d'avui ens tocarà descobrir qui ha estat l'autor del tràgic assassinat d'en Moha! Ja us explicaré com ha anat la investigació demà! Apa, doncs, bona nit!

230 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Pista Ricky Rubio

L'Ajuntament del Masnou i l'actual jugador de l'Utah Jazz estatunidenc i masnoví, Ricky Rubio, han arribat a un acord de col·laboració...

Comments


bottom of page