top of page
emb371

SB24|DIA 3: NOVA EDICIÓ DEL 3x3 NOCTURN

Quin dia!!! Comencem pel principi, i comencem pel més important: juguem molt bé a bàsquet, però no som bons detectius. S'havia de dir, i s'ha dit. Després d'una hora investigant i interrogant els testimonis, no va haver-hi ningú que descobrís el veritable assassí del Moha. Hi havia teories molt bones i recaragolades, però cap es va apropar a la veritat, ara s'ho van passar d'allò més bé intentant-ho! Després del joc vam anar a dormir, i tot i que alguns encara donen guerra, es comença a notar el cansament!


Aquest matí ens hem despertat un dia més amb una llista d'èxits del DJHinojosa, i quan estàvem a la meitat de la nostra sessió d'aeròbic se'ns ha incorporat el tauró del Summerball!!




Després d'un bon esmorzar, d'omplir cantimplores i posar-nos molta crema, hem començat els entrenaments. Avui ens hem centrat a descobrir i treballar què fer després de donar un "passe", es pot tallar, intercanviar, anar a fer un bloc... les opcions són infinites, l'important és moure's!




Hem acabat el matí amb una remullada a la piscina, i hem anat a dinar, que hi havia gana. Hem dinat arròs tres delícies, i croquetes; i ens hem acomodat a l'ombra per descansar una estona abans de començar amb les activitats de lleure.



Durant els jocs de lleure, ens preocupava que passar molta calor, però entre el ventet que ha entrat, uns nuvols i unes bones ruixades amb la manguera, hem pogut fer els jocs sense problemes.



Després de berenar i agafar forces, hem arrencat les tecnificacions de la tarda. El gest a treballar ha sigut el "snatch", que consisteix a penetrar cap a aro, i quan et salta la defensa fer un bot enrere per aixecar el tir.




Hem acabat la tarda amb la competició de twoball, una competició de tir per parelles, i hem aprofitat per fer un partidet de monitors contra jugadors abans de sopar.


Per sopar ens esperava una superhamburguesa amb patates fregides,i en acabar, de nou cap a la pista de bàsquet per jugar una nova edició del 3x3 nocturn, que com haureu vist els que heu seguit el directe... ha estat tot un èxit!

120 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Pista Ricky Rubio

L'Ajuntament del Masnou i l'actual jugador de l'Utah Jazz estatunidenc i masnoví, Ricky Rubio, han arribat a un acord de col·laboració...

Comments


bottom of page