top of page
emb371

SB24| DIA 4: VISITA A BANYOLES

Avui ens ha costat començar el dia. No perquè es comença a notar que portem 3 dies de campus, tot i que també, sinó perquè no hi havia manera que funcionés l'altaveu, i com ja sabeu molt bé vosaltres, ens agrada començar amb molt ritme. Però amb una mica de paciència ho hem aconseguit!









Després d'esmorzar hem baixat a pista i començat els entrenaments. Durant el matí hem estat treballant mecànica de tir. Repassant fonaments bàsics de la mecànica, i a poc a poc anar afegint i corregint detalls.



Els més petits han anat a piscina, mentre els grans acabaven la sessió del matí amb competicions de tir. Abans de passar per la piscina el Pol ha fet exercicis de mobilitat, que fa uns quants dies que ho donem tot i les cames comencen a notar-ho! Hem acabat el matí tots a la piscina i en acabat anant a dinar.



Per a dinar hem menjat amanida de pasta i truita de patates. Després de l'estona de descans ens hem separat en dos grans grups per fer activitats de lleure. Amb els ganàpies del campus (cadets i júniors) hem fet una sortida fins a Banyoles; i als més petits la Blanca els tenia muntat un joc de pistes a la vora del llac.




Si fins ara el temps s'havia portat molt bé, avui la calor apretava així que hem aprofitat l'estoneta d'abans de berenar per fer una passada per la piscina i refrescar-nos.



Per acabar la tarda hem fet competició de 5 contra 5, i després de dues finals, una de grans i una de petits, molt emocionants els hem enviat a tots a la dutxa i ara ja ens preparem per sopar.




Aquesta nit hauran de treballar per grups de lleure en 3 mini jocs. Amb un temporitzador activitat hauran d'aconseguir tots els codis per poder salvar-se. Ja us explicaré demà qui s'ha salvat!



Bona nit!

131 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Pista Ricky Rubio

L'Ajuntament del Masnou i l'actual jugador de l'Utah Jazz estatunidenc i masnoví, Ricky Rubio, han arribat a un acord de col·laboració...

تعليقات


bottom of page