top of page
  • Foto del escritorSummerBall

SB 22 | Dia 1. Benvinguts al SummerBall 2k22!

Ja torna a ser juliol i ja tornem a ser aquí, us hem trobat moolt a faltar! Primer de tot us vull fer una declaració d'intencions: hem vingut a passar-ho bé!


I per passar-ho bé no sabem fer altra cosa que jugar a bàsquet. Abans que us alarmeu, dir-vos que som molt conscients de la calor que està fent i del que implica fer activitat física sota aquest sol de justícia. Els nostres jugadors beuen tanta aigua que acabaran sent granotetes i es refugien a l'ombra sempre que es pot. Es paren els entrenaments per respirar, descansa i beure aigua. Ningú surt al sol sense crema solar i cantimplora sota el braç. Ah! I si un dia fa tanta, tanta calor que no es pot ni respirar, no es jugarà a bàsquet, ja veurem què ens inventem. Una mare (perdona però no recordo de qui) ens ha regalat unes cartes de bàsquet, són una opció!


Ara sí! Avui ha estat un dia moolt llarg, a les 8h sortiem del poliesportiu del Masnou carregats fins les dents amb tot el que es necessita per fer un campus, no us vull avorrir, però són moltes coses. Hem esmorzat al costat de l'estany, perquè els tretze que estarem a les trinxeres havíem de començar el dia amb forces, i hem corregut a rebre-us.





Primer presentacions, les normes de la casa de la mà de l'Oscar, i les nostres pròpies normes. I cap a la piscina! Amb aquesta calor no venia res més de gust.





Ben fresquets anem a dinar! Arròs amb tomàquet, peix arrebossat i síndria, boníssim!


I amb la panxa plena ens hem acomodat a les nostres habitacions, properament us ensenyaré qui dorm a cadascuna... en els propers capítols.


Tecnificacions sobre el bot per grup d'entrenament i competició d'agilitat, ja tenim els primers finalistes de la temporada. L'últim dia descobrirem els guanyadors.





Mentre escric està tothom fresquet en remull a la piscina –espero que m'ho tingueu en consideració, perquè moro de calor, però us he promès un article i un masboler sempre compleix amb les promeses ;)–.


I ja estàn parant taula, avui per sopar (i per desgràcia d'uns quants, ho sabem), tenim mongeta tendra amb patata i pastanaga i butifarra! Les postres són un misteri que resoldré demà!


I una cosa que em fa molta il·lusió és presentar-vos els entrenadors d'aquest any, un autèntic Dream Team!





Aquesta nit, abans d'anar a dormir, jugarem a l'atrapa la bandera, però això us ho explico demà.


Bona nit i bona setmana sense nens! :)

207 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page